2012. november 7., szerda

10 könyv, 10 mondat 3.

Martin Baxendale: Túlélési útmutató Facebook függőknek : rövid volt, ezért jár a fél csillag
Gerald Durrell: Madarak, vadak, rokonok : A könyv (minden Durrell) még mindig csodás, évek után szinte új élmény. Hogy benne jártam még plusz neki, szóval mindenképp kedvenc.
Jeffery Deaver: Bármi áron : Hát igen, azt kell mondanom mindenki maradjon a kaptafájánál, Deaver írjon Rhyme-regényeket, ez a Bond sajna gyenge. 
Michael Jan Friedman – Robert Greenberger: Hús és vér : Tömény hentelés, az elmúlt évek legjobb Predi regénye. Talán. 
George R. R. Martin: Kardok vihara : A sorozat legjobb része (eddig legalábbis), és nem véletlenül itt is a legjobb fantasy-ként van megjelölve:) 
Bradley Trevor Greive: Rossz napom könyve : Végülis egy jópofa powerpoint feketefehérbe, kinyomtatva. Jópofa, bár pont azt csinálja, amit utálok, emberi érzéseket próbál állatos képek alá rakni. De azért jó. 
Star Wars – Az elveszett légió : Sajnálom, de ha egy Alien van előttem és választhatok, hogy beadok neki egy injekciót vagy felboncolom, akkor fel fogom boncolni. Így a könyv, mondjuk azt, hogy nem 200+ oldalas volt nekem tegnap:)
Ben Mezrich: Szex a Holdon : nem győzött meg
David Foenkinos: Boldogság esetén : Kicsit túl életszagú, nem vicces, de szellemes, a narráció és a francia légkör miatt kicsit Amelie-s.
Jean-Christophe Grangé: Bíbor folyók  : Minden benne van, amit egy krimitől elvárhatunk, nyomról-nyomra, két szálon, a gyilkos nyomában loholva. A vége talán kicsit kapkodós lett, de még mindig jobb, mint a rétestésztanyújtásos, szóval jöhetne a mostanában beígért új Grangé könyv. 
 
folyt.köv. 

Nincsenek megjegyzések: