2015. július 2., csütörtök

Leslie L. Lawrence: A jégbe fagyott sárkány kolostora

Amikor össze kell rakni a munkába egy nagy táblát kézzel, pedig az alaptáblák alapján pár sor makró megírásával is meg lehetne csinálni napok helyett fél óra alatt akkor az ember hajlamos segítséget kérni a gazdinfóstól.
Namost konkrétan ezen „új” LLL regénynél is pont ez a helyzet. Ha én lennék aki megírta akkor kicsit ideges lennék, hogy haj mi munka kézzel megírni, mikor ezt pár makróval ugyanilyen eredménnyel össze lehetne rakni az eddigi könyvekből. Aztán lehet tényleg kész van már ez a program, mert tényleg nincs benne semmi ami akárcsak picit is eredeti lenne és ne szerepelt volna már az előző könyvekben, de ez gyakorlatilag a legkisebb tőmondatig igaz és hát ebben a regényben valahogy még nagyobb sablonok vannak átemelve, mert biztos vagyok benne, hogy max 3-4 LLL könyvből össze lehet rakni ezt a könyvet úgy, hogy csak a tulajdonneveket cserélheti ki az ember és max másfél oldalt írhat hozzá összesen, és egy napot szerkeszthet mondatszerkezetileg.
Szóval ha valami miatt már nem jelenne meg több LLL könyv, de a kiadónak még kellene, akkor Laci bácsi részesedésének feléért és max egy havi munkával én tudom szállítani a pont ugyanilyen könyveket, ezt tudom garantálni íráskézség nélkül is.
(úgy egyébként nincs a top legrosszabb 3 könyvben az elmúlt 10-ből, de igazából az elmúlt 5 könyv történetére sem emlékszem címről, annyira egyformák)

Nincsenek megjegyzések: