2013. augusztus 16., péntek

Nyereményjáték




Mivel már csak alig egy hónap van, hogy egy éves szülinapját ünnepelje a blog (meg én is a sokadikat), így nyereményjátékot hirdetek nagyhirtelen.
Mivel semmi értelmét nem látom, hogy kérdéseket adjak fel és kigooglizd és aztán én rábólintsak, így a játék másféle lesz.
A blogon van fenn jelenleg kb. 120 könyv (a 10 könyv, 10 mondat bejegyzések és a bennük szereplő könyvek nem számítanak). Van durván egy hónapod, hogy a 120 könyvből kiválassz egyet és elolvasd (ellenőrizni ugyan nem tudom, hogy nem-e régebbi olvasás, de azért na, legyen új, ha lehetséges) és aztán a bejegyzés alá hozzászólásban egy rövid véleményt írjál a könyvről, hogy pont annyira tetszett-nemtetszett, mint amit én írtam, vagy ellenkezőleg és hasonlók (ne egy egyszerű mondatba azért). A hozzászólás linkjét a neveddel, címeddel együtt pedig küld el a hullaszamlalas@freemail.hu címre szeptember 27. éjfélig.
És, hogy mi is a nyeremény?
Egyrészt a Metropolis Media Kiadó ajánlott fel könyveket (újak, szépek), másrészt én is még szerintem mellédobok párat a cserepolcomról (amik megmaradnak, de ha cserélni/venni szeretnél: http://moly.hu/polcok/elado-konyvek-4), bár még kérdéses, hogy egy nyertes legyen, aki viszi a minimum 3 könyvet, vagy legyen legalább annyi nyertes, ahány új könyv a nyeremény (2-5), akár erről való véleményedet is írd meg az e-mailben.
Ami biztosan a nyeremény lesz:
-Neal Stephenson: Gyémántkor I-II
-Vernor Vinge: A szivárvány tövében
de valószínű még növekszik 1-3 Metropolis Media-s könyvvel a nyereményhalmaz addig (majd itt frissítem).
5-nél kevesebb játékos esetén nem sorsolok, így mindenképp javasolt, hogy ezt a bejegyzést megoszd, hogy sokan tudjanak róla.
Játékra fel!

8 megjegyzés:

Azzurro írta...

az ér, ha az elmúlt hónapban is olvastam, de nem először? :) történetesen az egyik kedvenc könyvemről van szó...

Maate írta...

persze

Unknown írta...

Szia! A Sorstalanságot lehet választani? :)

Ariadne írta...

Üdv!
Az én választottam Jeffery Deaver: A kék halál című könyve lett. Nagy Deaver rajongó vagyok, nem is olyan régen fejeztem be az ördög könnycseppjét, és a héten vehettem át barátnőm jóvoltából A kék halál című könyvét, amit ügyesen ki is olvastam. Ha hasonlítani kellene valamihez, akkor azt mondanám, hogy legalább olyan izgalmas mint Az ördög könnycseppje, viszont a Lincoln Rhyme széria fordulatosabb, izgalmasabb. Összességében tekintve érdekes és izgalmas könyv, le tudja kötni az ember figyelmét.

Vikiwi írta...

Augusztusban olvastam az Átmeneti üresedést.

Remélem,nem gond,ha moly linket küldök:
http://moly.hu/konyvek/j-k-rowling-atmeneti-uresedes/tag?user%5Bid%5D=52036

zsaninyusza írta...

Szia!

Ezzel lehet jelentkezni a játékra? Kicsit hamarabb olvastam, mint a játékkíírás:
Charles Maclean: Paranoia
http://moly.hu/olvasasok/2052276

Unknown írta...

Én az Adrian Mole kötetet választottam. Még olyan 12-13 éves korom körül olvastam a többi részét, de ezt csak most. Kölyökkoromban is szerettem, mert bár nem egy nagy történet, de nekem szórakoztató volt, akkoriban felismerni véltem benne a saját világom problémáit. Mellesleg szerintem elég jól kidomborítja az emberi jellemvonásokat. Abban egyetértek veled, hogy ugyanazok a sablonok, de végül is ez egy sorozat, szembeötlő lenne a váltás. Nekem azért tetszett. :) Küldöm az e-mailt. :)

Szilágyi Dorka írta...

Szia!:)
Én John Ajvide Lindqvistól választottam a Hívj be! című könyvet. Most fejeztem be,és szinte faltam a lapokat.A könyvről szóló véleményeddel teljesen egyetértek. Sok csavar van benne,amik nagyon olvastatták magukat. Bár szerintem amilyen vastag ez a könyv,több minden is kerülhetett volna bele,de így is nagyon jól sikerült. Már csak be kéne szerezni egy példányt,hogy dicsőítse polcomat.:)
Küldöm az e-mail-t!:)