2012. szeptember 28., péntek

Csapjunk a lapok közé

Nos akkor lesz egy ilyen olvasós blogom is a normál blogom mellett (kmaate.blog.hu), azért, hogy egy helyen legyen a könyvekről írott véleménymorzsáim. Előrebocsájtom, hogy kb. 1500 könyvet olvastam és nem lesz ebből 1400-ról kritika soha, egyrészt mert túl sok munka lenne, másrészt meg nem tudok véleményt alkotni egy több, mint egy hete olvasott könyvről már érdemben.
Továbbá nem kerül fel minden elolvasott könyvről kritika, mert a legtöbb könyvről a véleményem vagy megegyezik a többségével, vagy nem túl jelentős könyv, tudjuk, mit várhatunk azt is adja, hát minek azt véleményezni.
Amik felkerülnek az az elmúlt 2 és fél év olyan könyvolvasásai, amit véleményeztem még anno, vagy azért mert dicsérjem, mert tényleg jó, vagy azért mert pocskondiázzam, hogy ezért pénzt és időt adtam ki, pedig a reklámja vagy borítója ezerszer többet ígér, mint egyébként.
Továbbá felkerülnek a friss olvasásokról tett vélemények és remélhetőleg pár kiadó is megdob recipéldányokkal, arról meg értelemszerűen akkor is írok valamit, ha egyébként nem írnék, valamit, valamiért, ugyebár.
Könyvekkel vagy kevésbé könyvekkel kapcsolatos gondolataimat továbbra is a moly.hu-n lehet elérni, de elképzelhető, hogy ide is írok véleményt, mert itt annyira nem kell megszűrni a mondanivalót.
Hát ennyi, csapjunk a lapok közé!

Nincsenek megjegyzések: