2012. szeptember 28., péntek

10 könyv, 10 mondat

Na, régen tényleg csak pár szóban, egy mondatban véleményeztem a könyveket, lehet többet nem is érdemelt.
Párról néhány szó akkor:
Henrik Lange: 90 klasszikus könyv türelmetlen olvasóknak : az ötlet jó, a kivitelezés pocsék, gagyi, humortalan
Kertész Imre: Sorstalanság: tartalmában elcsépelt, stílusában gyenge
Violaine Vanoyeke: Rejtély Egyiptomban : Agatha Christie: És eljő a halál…könyvének aljas plagizálása, mindenki olvassa az eredeti Chrisie-t, ezt pedig kerülje!
Arthur C. Clarke: Randevú a Rámával : idén jobbnál jobb sci-fi-k kerülnek elém, ez is 5 csillagos
Alan Dean Foster: Erőpróba : Csak úgy forr a romantika a két testvér közt:)
Leslie L. Lawrence: Ördög, ördög, ki a házból! : Hát Santarcangeli atya viselkedése, beszéde és élete egy az egyben Lawrence, szerintem titkos testvérek lehetnek, ez majd kiderül a folytatásokból:) 
Frank Miller: 300 : Hát előnye, hogy fél óra alatt ki lehet olvasni és szépek a képek, remek alapanyag egy filmhez, viszont így ez nekem kevés egy könyvnek.
Philip K. Dick: Transz : Ez mi volt? Miről szólt? Az biztos, hogy már másodszor olvasom, mert nem emlékeztem rá. De ez alapján harmadszor is elolvashatnám, mert most se emlékszem rá. De nem fogom, nem, mert nem jó.:)
James Follett: A trójai : Olyan semmilyen, de nem rossz. Meg van egy-két előremutató gondolat benne, pl. Ipad-ot használnak benne, pedig 20 éves könyv. Egynek jó.  
Jeffery Deaver: A tizenkettedik kártya : Hát ezúttal azért már kétszer előfordult, hogy okosabb voltam a zsaruknál, ami meg nem előny, szóval kicsit vesztett varázsából, de azért még mindig hozza a formáját, szóval ajánlott! 

Nincsenek megjegyzések: